Monday, April 27, 2009

KL Phototrip - Panorama Malaysia :)

Turn back time :)

Patutnya post pasal CH ride, n macro CH tp rasanya nak kongsi pic phototrip ni dulu...
Mujur ada meeting MSN kat KL, jadi peluang yang ada aku xmau sia2kan. Last time gi KL utk meeting last year, aku masih guna Lumix. Shoot mcm2 gak tapi xla memuaskan ati.. So kali ni nekad utk shoot wishlist aku... Rizal la jadi mangsa.. dia jadi dreba ke sana dan kesini sambil sama2 shoot...

Sempoi...
Ni la hasil2 dari phototrip ni.. dari Putrajaya ke KL ke Broga(next entry) hehe..

Putra Mosque | Putrajaya, Malaysia
Putra Mosque | Putrajaya

Putrajaya Panoramic View from PICC
Panoramic View from PICC | Putrajaya

Kuala Lumpur from Bukit Permai, Cheras
Panoramic View of KL

KL Surreal Panorama.. Just take a look at the cloud formation...
Surreal | Kuala Lumpur, Malaysia

KL Black & White and yes.. it's real.. the helis are real :)
Kuala Lumpur | Malaysia

Groupshot with KL Flickr friends, Jai(org Johor), Amd, Zaki, Rizal & Zaida
KL Skyline Photoshoot Group Shot

KL Skyline - My wishlist. Completed.
Night Panoramic View | Kuala Lumpur #1

Broga pics on my next entry.

4 comments:

sheera said...

sir ! they r all wonderfulllll :)

Sir Mart said...

Thanks my dear :D
Haven't seen much of your work? Bz studying huh?

sheera said...

yesssss, grr ;|

Sir Mart said...

xper.. now ur in KL.. layan shoot laa.. zasss...